Thera-Band Academy Logo

Ytelses Helse lanserer Thera-BandAcademy.com 2.0 Nettsted

29 februar 2012

Akron, Ohio- 28 februar 2012 - The Thera-BandAcademy.com 2.0 nettsiden er nå tilgjengelig. Denne nye og forbedrede funksjoner bedre navigasjon, enkel tilpasning, bedre søk og sosialisering verktøy som forbedrer brukernes opplevelse-og det er fortsatt helt gratis.

Det er tre viktige forbedringer Thera-BandAcademy.com 2.0 som gagner helsepersonell og forbrukere over hele verden. Først kan helsepersonell lage tilpassede treningsprogrammer som bruker Thera-Band produkter, lagre disse programmene og dele dem med pasienter via e-post eller skrive ut. Dernest har området landsspesifikke portaler i morsmål, pluss alle sider kan oversettes til ett av 50 språk. Til slutt, har området forbedret sosialiserings verktøy, inkludert Google+ og lenker til Facebook og den populære Academy Blog. Som nevnt, disse funksjonene er gratis for alle registrerte brukere.

"Siden lanseringen den opprinnelige Academy stedet for ti år siden, har området utviklet seg til en unik ressurs som kobler helsepersonell og forbrukere til den stadig økende mengde kunnskap om trening," uttalte Phil Page, PhD, PT, ATC, direktør for Thera- Band Academy. "Vår nye nettstedet har flere nye funksjoner som gjør det mulig for brukere å finne innhold raskt og hjelpe dem i å få ting gjort effektivt. Vi har forbedret navigasjons-færre klikk kreves-utvidet søke kompatibilitet, og lagt evner til å enkelt tilpasse, lagre og dele informasjon med brukere over hele verden. "

"I tillegg til disse nye funksjonene, kan brukerne fortsette å dra nytte av den mest omfattende forskningsdatabase på Thera-Band og Biofreeze produkter, besøk læringsportaler og søke etter profesjonelle verksteder rundt om i verden," fortsatte siden. "Denne nye versjonen ofThera-BandAcademy representerer engasjement of Performance Helse til å støtte innsats i forskning og utdanning for våre kunder." Foreløpig har nettsiden Academy over 1400 forskningsreferanser, 700 øvelser, og 250 treningsprogrammer, med mer lagt til hver dag.

Besøk www.thera-bandacademy.com å se disse nye funksjonene, og for å registrere deg gratis. The Academy blogg på http://blog.thera-bandacademy.com gir jevnlige oppdateringer om forskning, arrangementer og nye produkter i tillegg.

Legg inn en kommentar

Din e-post blir aldri delt. Obligatoriske felt er merket med *

*
*