Thera-Band Academy Logo

Øvelser med elastisk motstand mer effektive enn passive trykkbølgebehandlingen

24 mars 2010

 

Skulder impingement er en vanlig årsak til skuldersmerter som svarer godt til aktiv, terapeutisk øvelse. En mer passiv "bølgebehandlingen" har nylig blitt brukt til å behandle impingement. Dette passive modalitet ble sammenlignet med en aktiv øvelse behandling i anslagsskuld pasienter i Norge. Studien er publisert i British Medical Journal sammen 12 uker med fysioterapi og hjemmeoppgave ved hjelp av elastisk rør med 4 til 6 behandlinger av Radial Slik behandling (REST).

64% av øvelsen pasienter og bare 36% av trykkbølgebehandlingen pasientene hadde betydelig forbedring i smerte og uførhet, og flere pasienter i treningsgruppen tilbake i arbeid. Interessant var det imidlertid ingen signifikante forskjeller mellom gruppene i funksjon eller omfanget av bevegelse.

Denne studien er i samsvar med resultatene av andre studier som viser elastiske motstand øvelser er effektive som en del av en aktiv omsorg tilnærming til skulder impingement som inkluderer både klinikk og hjemme-baserte øvelser. Thera-Band® elastiske motstand og pasient kits er ideelle til tilrettelegge både klinisk og hjemmetreningsprogrammer.

. Engebretsen K, et al Radial ekstra shockwave behandling sammenlignet med tilsyns øvelser i pasienter med subacromial smertesyndrom:. enkeltblind randomisert studie BMJ. 2009; 339: b3360.

Besøk Thera-Band Academy Shoulder Impingement senter her

Legg inn en kommentar

Din e-post blir aldri delt. Obligatoriske felt er merket med *

*
*