Thera-Band Academy Logo

Wat te zoeken bij APTA Gecombineerd Secties Meeting 08-11 februari

2 februari 2012

APTA Strategic Business Partner Als Strategic Business Partner van het APTA en Partner in onderzoek van de Stichting voor Fysiotherapie, Thera-Band ® en Biofreeze ® producten zijn er trots op om deel te nemen aan de grootste nationale bijeenkomst voor fysiotherapie volgende week. De American Physical Therapy Association's Gecombineerd Secties Vergadering zal plaatsvinden 08-11 februari in Chicago en samen te brengen leden van de verscheidenheid aan speciale afdelingen die deel uitmaken van de APTA.

Thera-Band producten worden gebruikt in 2 pre-conference workshops op woensdag 8 februari directeur van Thera-Band Academy, Dr. Phil Pagina wordt co-presentatie zijn een pre-conference workshop, "Dynamic Neuromusculaire Stabilisatie en Atletische prestaties" met Academy spreker, Clare Frank DPT. Sport PT Sectie Vice President Rob Manske DPT zal de presentatie van "Test, niet raden; Behandelen en te beoordelen: De kunst en wetenschap achter de Hands-on onderzoek en behandeling Strategieën voor Selected schouder en knie voorwaarden ".

Thera-Band Foam Roller Wrap+ Zoals gebruikelijk zal de Thera-Band / Biofreeze stand in de tentoonstellingshal in Booth 822. Zorg ervoor om te stoppen door en probeer de nieuwe Thera-Band Foam Rollers en Wraps + en Roller Massager +! Thera-Band Roller Massager+

In het onderzoek presentaties, zal twee Wetenschappelijke Adviesraad Leden presenteren hun TRAC onderzoek over Biofreeze en Thera-Band. Todd Ellenbecker DPT zal zijn huidige schouder EMG onderzoek met behulp van de Thera-Band® FlexBar en Band Loops tijdens de Sectie Sport platforms op donderdagochtend . Werk van Dr. Robert Topp 's op Biofreeze® en knie artrose zal een poster presentatie voor de Orthopedische Sectie op zaterdag zijn. Luister naar een podcast door Dr. Topp beschrijven van zijn studie hier . Beide abstracts werden gepubliceerd in het Journal of Orthopedische en Sport Fysiotherapie:

  • Brosky JA et al. 2012. Het effect van 3,5% menthol gel op de knie pijn en functioneren bij patiënten met knie-artrose (abstract). J Orthop Sports Phys Ther. 42 (1): A106-7.
  • Ellenbecker TS et al. 2012. Analyse van de rotator cuff en scapulier spieractivatie tijdens elastische weerstand, externe rotatie oscillatie, en de band lopen oefeningen (abstract). J Orthop Sports Phys Ther. 42 (1): A42

Een reactie plaatsen

Uw e-mailadres wordt nooit gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*