Thera-Band Academy Logo

Prestatie Gezondheid is vernoemd APTA Strategic Business Partner

31 januari 2012

APTA Strategic Business Partner Akron, Ohio - 1 februari 2012 - Prestaties Gezondheid kondigt hun deelname aan (APTA) Strategic Business Partners programma van de American Physical Therapy Association.

"Onze deelname in dit nieuwe programma is gewoon een voortzetting van een lange en lonende relatie met de APTA," verklaarde Phil pagina, PT, PhD, ATC, FACSM, directeur van Klinisch Onderwijs en Onderzoek, prestaties Health. "Als lid van de APTA voor bijna 20 jaar, ik ben er trots op ondersteuning van onderzoek en onderwijs te helpen in ons vak door de Thera-Band Academy . "

Via haar Strategic Business Partners Program, APTA streeft om zakelijke relaties te verbeteren en zinvolle samenwerkingsverbanden met for-profit bedrijven te ontwikkelen door het aanbieden van diensten en marketing mogelijkheden die wederzijdse voordelen voor partners en APTA bieden. Prestaties Health, de maker van Thera-Band ®, Biofreeze ® en Pedigenix ™ producten, is een handvest partner, die het bedrijf aan gevarieerde promotionele kansen geeft en geeft APTA zichtbaarheid toegevoegd aan klanten prestaties Health.

"Het is een genoegen om naar de Performance Health verwelkomen in de familie van de strategische business partners," zei APTA Voorzitter R. Scott Ward, PT, PhD. "Ze hebben een gevestigde inzet voor de fysiotherapie gemeenschap gedemonstreerd, in het bijzonder met hun Thera-Band ® producten, die met succes door fysiotherapeuten voor het conditioneren, rehabilitatie en sterkte-gebouw voor meer dan 35 jaar hebben gebruikt."

Als onderdeel van het strategisch partnerschap, is optreden Health biedt gratis lidmaatschap voor APTA leden in nieuw opgewaardeerd Thera-Band® Academy van het bedrijf website-www.Thera-BandAcademy.com-die promoot en verspreidt onderzoek en verzorgt onderwijs programma's en materialen voor Therapeuten Band en Biofreeze producten. De missie van de Academy is om onderzoek, onderwijs en praktijk binnen de Thera-Band systemen van de progressieve beweging en Biofreeze actueel analgetica vergemakkelijken. APTA leden kunnen registreren voor gratis toegang tot de Academie .

Over APTA

De American Physical Therapy Association (APTA) vertegenwoordigt meer dan 80.000 fysiotherapeuten, fysiotherapeut assistenten en studenten van fysiotherapie land. Meer informatie over voorwaarden fysiotherapeuten kunnen behandelen en het vinden van een fysiotherapeut in uw omgeving bij www.moveforwardpt.com . Consumenten worden aangemoedigd om ons te volgen op Twitter (moveforwardpt) en Facebook .

Over de Academie

De Thera-Band® Academy werd opgericht om wetenschappelijk te documenteren van de voordelen van de weerstand lichaamsbeweging en pijnbestrijding, begeleiden het bedrijf in de ontwikkeling van nieuwe producten en oefenprogramma's, en op therapeutische oefeningen en pijnbestrijding te bevorderen door middel van professionele en consumenten onderwijs. De Academy website, www.Thera-BandAcademy.com , is een unieke bron die professionals en consumenten in de gezondheidszorg verbindt aan de steeds groeiende hoeveelheid kennis over de oefening. Registratie is gratis en biedt toegang tot de grootste database van revalidatie-oefeningen, protocollen, onderzoek en onderwijs in de wereld.

Over Prestatie Gezondheid

Met vooraanstaande merken zoals Thera-Band ®, Biofreeze ® en de nieuwe Pedigenix Foot Care System, Prestatie Health biedt een breed portfolio van producten voor de behandeling, revalidatie, wellness, massage, podotherapeutische en prestaties markten. Naast marktleidende producten, prestaties Health biedt praktijk gebouw ondersteuning, evidence-based protocollen, klinische en product onderwijs, turn-key doseren en pijn management oplossingen. www.thera-band.com www.biofreeze.com , www.pedigenix .com , www.thera-bandacademy.com

Een reactie plaatsen

Uw e-mailadres wordt nooit gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*