Тера-band академија логото

Категорија Архива: Рака вежба

27 јануари 2012

Прогласување Нов Тера-Band? Рака Xtrainer

27 јануари 2012

Акрон, Охајо - Изведба здравство е задоволство да го објави достапноста на новиот Thera-Band? Рака Xtrainer (се изговара крст-тренер). Патентиран латекс формула Рака Xtrainer поддржува и топла и ладна терапија, па таа се чувствува повеќе удобно во пациентите раце, вклучувајќи ги и оние со латекс чувствителност. Тоа е навистина крос-функционални уред како што тој поддржува речиси сите рака, прст, [...]