Thera-Band Academy Logo

Suorituskyky Terveys esittelee Thera-BandAcademy.com 2.0 Verkkosivujen

29 helmikuu 2012

Akron, Ohio- 28 helmikuu 2012 - Thera-BandAcademy.com 2.0 sivusto on nyt saatavilla. Tämä uusi ja parannettu sivuston ominaisuuksia parannettu navigointi, helppo muokkaus, parempia hakuja ja sosiaalistumisen työkaluja, jotka parantavat käyttäjien kokemusta-ja se on edelleen täysin ilmainen.

On kolme keskeistä parannuksia Thera-BandAcademy.com 2,0 hyödyttäviä terveydenhuollon tarjoajat ja kuluttajat kaikkialla maailmassa. Ensinnäkin terveydenhuollon tarjoajat voivat luoda räätälöityjä harjoitusohjelmia käyttäen Thera-Band tuotteet, tallentaa nämä ohjelmat ja jakaa niitä potilaita sähköpostitse tai tulostaa. Toiseksi sivusto on maakohtainen portaaleja äidinkielen, plus kaikki sivut voidaan kääntää yhdellä 50 kielellä. Lopuksi sivusto on parannettu sosialisointi työkaluja, kuten Google+ ja linkit Facebookiin ja suosittu Akatemian blogi. Kuten, nämä toiminnot ovat ilmaisia ​​kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

"Koska käynnistää alkuperäisen Akatemian sivusto kymmenen vuotta sitten, sivusto on kehittynyt ainutlaatuinen resurssi, joka yhdistää terveydenhuollon ammattilaiset ja kuluttajat yhä kasvava elin tietoa liikunnasta," totesi Phil Sivu, FT, PT, ATC, johtaja terapeuttien Band Academy. "Uusi sivusto on useita hienoja uusia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä sisältöä nopeasti ja niistä on apua saada asioita aikaan tehokkaasti. Olemme parantaneet navigointi-vähemmän napsautuksia vaadita-laajensi etsintä yhteensopivuutta, ja lisäsi kykyä helposti muokata, tallentaa ja jakaa tietoa käyttäjille ympäri maailmaa. "

"Näiden lisäksi uusia ominaisuuksia, käyttäjät voivat edelleen hyödyntää mahdollisimman kattava tutkimus tietokanta Thera-Band ja Biofreeze tuotteita, käy Oppiminen Portaalit ja etsiä ammatillista työpajoja ympäri maailmaa", jatkuu Page. "Tämä uusi versio ofThera-BandAcademy edustaa omistautuminen Performance Health tukemaan toimia tutkimuksen ja koulutuksen asiakkaillemme." Tällä hetkellä Suomen Akatemian verkkosivuilla on yli 1400 tutkimuksen viitteet, 700 harjoituksia, ja 250 harjoitusohjelmat, enemmän lisätään joka päivä.

Käy www.thera-bandacademy.com nähdä näitä uusia ominaisuuksia, ja rekisteröityä ilmaiseksi. Akatemia blog at http://blog.thera-bandacademy.com esitetään säännöllisesti tutkimukseen, tapahtumia ja uusia tuotteita.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*