Thera-Band Academy Logo

Suorituskyky Terveys esittelee Thera-BandAcademy.com 2.0 Website

29 helmikuu 2012

Akron, Ohio-28 helmikuu 2012 - Thera-BandAcademy.com 2,0 sivusto on nyt saatavilla. Tämä uusi ja parannettu sivusto on parannettu navigointi, helppo muokkaus, parempia hakuja ja sosialisointi työkaluja, jotka parantavat käyttäjien kokemus-ja se on edelleen täysin ilmainen.

On kolme keskeistä parannuksia Thera-BandAcademy.com 2,0 hyödyttäviä terveydenhuollon tarjoajat ja kuluttajat kaikkialla maailmassa. Ensinnäkin terveydenhuollon tarjoajat voivat luoda räätälöityjä harjoitusohjelmia käyttäen Thera-Band tuotteet, tallentaa nämä ohjelmat ja jakaa niitä potilaita sähköpostitse tai tulostaa. Toiseksi sivusto on maakohtaiset portaaleja äidinkielen, sekä kaikki sivut voidaan kääntää yksi 50 kielellä. Lopuksi Sivusto on parannettu sosialisointi työkaluja, kuten Google ja linkit Facebook ja suosittu Akatemian blogi. Kuten todettu, nämä toiminnot ovat ilmaisia ​​kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

"Koska käynnistää alkuperäisen Akatemian sivuston kymmenen vuotta sitten, sivusto on kehittynyt ainutlaatuinen voimavara, joka yhdistää terveydenhuollon ammattilaisten ja kuluttajien alati kasvava määrä tietoa liikuntaan", totesi Phil Page, PhD, PT, ATC johtaja Thera- Band Academy. "Uusi sivusto on useita hienoja uusia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä sisältöä nopeasti ja tukea heitä tehdä asioita tehokkaasti. Olemme parantaneet navigointi-vaivattomammin tarvitaan laajentamattomasta haku yhteensopivuudet, ja lisätään kykyjä helposti muokata, tallentaa ja jakaa tietoa käyttäjiä ympäri maailmaa. "

"Näiden lisäksi uusia ominaisuuksia, käyttäjät voivat edelleen hyödyntää kattavin tutkimus tietokanta Thera-Band ja Biofreeze tuotteista on osoitteessa Oppiminen Portaalit ja etsi ammatillinen työpajoja ympäri maailmaa", jatkoi Page. "Tämä uusi versio ofThera-BandAcademy edustaa omistautumista Performance Terveys tukemaan ponnisteluja tutkimuksen ja koulutuksen asiakkaillemme." Tällä hetkellä Suomen Akatemian verkkosivuilla on yli 1400 tutkimuksen viitteet, 700 harjoituksia ja 250 käyttää ohjelmia, joissa on enemmän lisätään joka päivä.

Käy www.thera-bandacademy.com nähdä näitä uusia ominaisuuksia, ja rekisteröityä ilmaiseksi. Akatemian blogi osoitteessa http://blog.thera-bandacademy.com esitetään säännöllisesti tutkimukseen, tapahtumia ja uusia tuotteita.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*