Thera-Band Academy Logo

Suorituskyky Terveys esittelee Thera-BandAcademy.com 2,0 Website

29 helmikuu 2012

Akron, Ohio- 28 helmikuu 2012 - Thera-BandAcademy.com 2,0 sivusto on nyt saatavilla. Tämä uusi ja parannettu sivusto on parannettu navigointi, helppo muokkaus, parempi hakuja ja sosiaalistumisen välineitä, jotka parantavat käyttäjien kokemus-ja se on edelleen täysin ilmainen.

On kolme keskeistä parannuksia Thera-BandAcademy.com 2,0 hyödyttäviä terveydenhuollon tarjoajat ja kuluttajat kaikkialla maailmassa. Ensinnäkin terveydenhuollon tarjoajat voivat luoda räätälöityjä harjoitusohjelmia käyttäen Thera-Band tuotteet, tallentaa nämä ohjelmat ja jakaa niitä potilaita sähköpostitse tai tulostaa. Toiseksi sivusto on maakohtaisia ​​portaaleja äidinkielen, plus kaikki sivut voidaan kääntää yksi 50 kielellä. Lopuksi sivusto on parannettu sosialisointi työkaluja, kuten Google+ ja linkit Facebookiin ja suosittu Akatemian blogi. Kuten nämä toiminnot ovat ilmaisia ​​kaikille rekisteröityneille käyttäjille.

"Koska käynnistää alkuperäisen Akatemian sivusto kymmenen vuotta sitten, sivusto on kehittynyt ainutlaatuinen resurssi, joka yhdistää terveydenhuollon ammattilaisten ja kuluttajien alati kasvava määrä tietoa liikunnan," totesi Phil Page, PhD, PT, ATC, johtaja terapeuttien Band Academy. "Uusi sivusto on useita hienoja uusia ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä sisältöä nopeasti ja auttaa heitä saamaan asiat tehtyä tehokkaasti. Olemme parantaneet navigointi-vähemmän napsautuksia vaadita-laajeni haku yhteensopivuudet, ja lisätään kykyjä helposti muokata, tallentaa ja jakaa tietoa käyttäjiä ympäri maailmaa. "

"Näiden lisäksi uusia ominaisuuksia, käyttäjät voivat edelleen hyödyntää kattavin tutkimus tietokanta Thera-Band ja Biofreeze tuotteita, käy Oppiminen Portaalit ja etsi ammatillinen työpajoja ympäri maailmaa", jatkuu Page. "Tämä uusi versio ofThera-BandAcademy edustaa omistautumista Performance Health tukemaan ponnisteluja tutkimuksen ja koulutuksen asiakkaillemme." Tällä hetkellä Suomen Akatemian verkkosivuilla on yli 1400 tutkimuksen viitteet, 700 harjoituksia, ja 250 harjoitusohjelmat, enemmän lisätään joka päivä.

Käy www.thera-bandacademy.com nähdä näitä uusia ominaisuuksia, ja rekisteröityä ilmaiseksi. Akatemian blogi osoitteessa http://blog.thera-bandacademy.com esitetään säännöllisesti tutkimukseen, tapahtumia ja uusia tuotteita.

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*