Thera-Band Academy Logo

Harjoituksia elastinen vastus tehokkaampi kuin passiivinen Shockwave hoito

24 maaliskuu 2010

 

Olkapää impingement on yleinen syy olkapään kipua, joka reagoi hyvin aktiivinen, terapeuttinen harjoittelu. Enemmän passiivinen "Shockwave hoito" on hiljattain käytetty hoitoon päällepuhalluksen. Tämä passiivinen liikennemuotojen verrattiin aktiivisen liikunnan hoito olkapää päällepuhallus- potilailla Norjassa. Tutkimus julkaistiin British Medical Journal verrattuna 12 viikon fysioterapia ja kotiharjoitusohjelman elastisilla letku 4-6 hoitoja Radial Ekstrakorporeaalinen Shockwave Treatment (REST).

64% liikunnan potilaista ja vain 36% Shockwave hoitoon potilailla oli merkittävästi parantunut kipua ja työkyvyttömyyttä, ja enemmän potilaita harjoitusryhmä palasivat töihin. Mielenkiintoista kuitenkin, ei ollut merkittäviä eroja ryhmien toimintaan tai liikerataa.

Tämä tutkimus on sopusoinnussa havaintojen kanssa muita tutkimuksia, jotka osoittavat elastinen vastus harjoitukset ovat tehokkaita osana aktiivisen hoidon lähestymistapaa olkapää päällepuhalluspinnan joka sisältää sekä lääkärikeskus ja koti-pohjainen harjoituksia. Thera-Band® elastinen vastus ja potilaan sarjat ovat ihanteellisia helpottaa sekä kliinisiä ja kodin harjoitusohjelmat.

Engebretsen K, ym. Radial kehonulkoinen Shockwave kohtelu suhteessa ohjatut harjoitukset potilailla, joilla subacromial kipua oireyhtymä: yksi satunnaistettu tutkimus. BMJ. 2009; 339: b3360.

Käy Thera-Band Academy Shoulder Impingement Centerin Täällä

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*