Thera-Band Academy Logo

Harjoitukset elastinen vastus tehokkaampi kuin passiivinen Shockwave hoito

24 maaliskuu 2010

 

Olkapään impingement on yleinen syy lapa kipu, joka vastaa hyvin aktiivinen, terapeuttinen harjoittelu. Passiivinen "Shockwave hoito" on hiljattain käytetty hoitoon impingement. Tämä passiivinen liikennemuotojen verrattiin aktiivinen liikunta hoito olkapää impingement potilailla Norjassa. Tutkimus on julkaistu British Medical Journal verrattuna 12 viikkoa fysioterapian ja koti liikunnan avulla joustava letku 4-6 hoitoja Radial Kehonulkoiset Shockwave hoito (REST).

64% harjoituksen potilaiden ja vain 36% Shockwave hoidon potilailla oli merkittävää parannusta kipua ja vammaisuuteen, ja potilasta harjoitusryhmä palannut työhön. Mielenkiintoista kuitenkin, ei ollut merkittäviä eroja ryhmien toiminta tai liikerataa.

Tämä tutkimus on sopusoinnussa havaintojen muiden tutkimuksia, jotka osoittavat elastinen vastus harjoitukset ovat tehokkaita osana aktiivisen hoidon lähestymistapaa olkapää impingement joka sisältää sekä lääkärikeskus ja koti-pohjainen harjoituksia. Thera-Band® elastinen vastus ja potilaan sarjat ovat ihanteellisia helpottaa sekä kliinisiä ja kotiin harjoitusohjelmat.

Engebretsen K, et al. Radial kehonulkoinen Shockwave kohtelu suhteessa ohjatut harjoitukset potilailla, joilla subacromial kipu oireyhtymä: yksi sokea satunnaistetussa tutkimuksessa. BMJ. 2009; 339: b3360.

Käy Thera-Band Akatemian lapa Hajavalon Centerin Täällä

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*