Thera-Band Academy Logo

Harjoituksia elastinen vastus tehokkaampaa kuin passiivinen Shockwave hoito

24 maaliskuu 2010

 

Olkapään impingement on yleinen syy olkapään kipu, joka vastaa hyvin aktiivinen, terapeuttinen harjoittelu. Passiivisia "Shockwave hoito" on hiljattain käytetty hoitoon impingement. Tämä passiivinen modaliteetin verrattiin aktiivisen liikunnan hoito olkapää päällepuhallus potilailla Norjassa. Tutkimus julkaistiin British Medical Journal verrattuna 12 viikkoa fysioterapian ja kodin yhteydessä käyttäen elastinen letkun 4-6 hoitoja Radial Kehonulkoiset Shockwave hoito (REST).

64% liikunnan potilaista ja vain 36% Shockwave hoito potilailla oli merkittävä parannus kipu ja vaiva, ja potilasta harjoitusryhmä palasivat töihin. Mielenkiintoista kuitenkin, ei ollut merkittäviä eroja ryhmien toimintaan tai liikerataa.

Tämä tutkimus on sopusoinnussa havaintojen kanssa muita tutkimuksia, jotka osoittavat elastinen vastus harjoituksia ovat tehokkaita osana aktiivista hoitoa lähestymistapa olkapää päällepuhalluspinnan joka sisältää sekä klinikka-ja kotipalvelu harjoituksia. Thera-Band ® elastinen vastus ja potilaan sarjat ovat ihanteellisia helpottaa sekä kliinisiä ja kodin harjoitusohjelmat.

Engebretsen K, et al. Radial kehonulkoisen Shockwave kohtelu suhteessa ohjatut harjoitukset potilailla, joilla subacromial kipu oireyhtymä: yksöissokkoutetulla satunnaistetussa tutkimuksessa. BMJ. 2009; 339: b3360.

Käy Thera-Band Academy Olkapää Impingement keskusta Here

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*