Thera-Band Academy Logo

Harjoitukset joustava vastus tehokkaampi kuin passiivinen Shockwave hoito

24 maaliskuu 2010

 

Olkapää impingement on yleinen syy olkapään kipu, joka reagoi hyvin aktiivinen, terapeuttinen harjoittelu. Enemmän passiivinen "Shockwave hoito" on hiljattain käytetty hoitoon impingement. Tämä passiivinen liikennemuotojen verrattiin aktiivisen liikunnan hoito olkapää päällepuhallus- potilailla Norjassa. Tutkimus julkaistiin British Medical Journal verrattuna 12 viikkoa fysioterapian ja kotiharjoitusohjelman elastisilla letku 4-6 hoitoja Radial Kehonulkoiset Shockwave Treatment (REST).

64% liikunnan potilaista ja vain 36% Shockwave hoidon potilailla oli merkittävästi parantunut kipua ja työkyvyttömyyttä, ja enemmän potilaita harjoitusryhmä palannut työhön. Mielenkiintoista kuitenkin, ei ollut merkittäviä eroja ryhmien toiminta tai liikerataa.

Tämä tutkimus on sopusoinnussa havaintojen muut tutkimukset, jotka osoittavat elastinen vastus harjoitukset ovat tehokkaita osana aktiivista hoitoa lähestymistapa olkapää päällepuhalluksen joka sisältää sekä lääkärikeskus ja kotipalvelu harjoituksia. Thera-Band® elastinen vastus ja potilaan sarjat ovat ihanteellisia helpottaa sekä kliinisiä ja kodin harjoitusohjelmat.

Engebretsen K, ym. Radial kehonulkoinen Shockwave kohtelu suhteessa ohjatut harjoitukset potilailla, joilla subacromial kipu oireyhtymä: yksi satunnaistettu tutkimus. BMJ. 2009; 339: b3360.

Käy Thera-Band Academy Shoulder Impingement Centerin Täällä

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*