Thera-Band Academy Logo

Harjoituksia elastinen vastus tehokkaampi kuin passiivinen Shockwave hoito

24 maaliskuu 2010

 

Olkapää impingement on yleinen syy olkapään kipua, joka vastaa hyvin aktiivinen, terapeuttinen harjoittelu. Enemmän passiivinen "Shockwave hoito" on hiljattain käytetty hoitoon päällepuhalluksen. Tämä passiivinen liikennemuotojen verrattiin aktiivisen liikunnan hoito olkapää päällepuhallus- potilailla Norjassa. Tutkimus julkaistiin British Medical Journal verrattuna 12 viikkoa fysioterapian ja kodin yhteydessä käyttäen joustava letku 4-6 hoitoja Radial Kehonulkoiset Shockwave hoito (REST).

64% harjoituksen potilaista ja vain 36% Shockwave hoito potilailla oli merkittävästi parantunut kipua ja työkyvyttömyyttä, ja potilasta harjoitusryhmä palasivat töihin. Mielenkiintoista kuitenkin, ei ollut merkittäviä eroja ryhmien toiminta tai liikerataa.

Tämä tutkimus on sopusoinnussa havaintojen muita tutkimuksia, jotka osoittavat elastinen vastus harjoitukset ovat tehokkaita osana aktiivisen hoidon lähestymistavan olkapää päällepuhalluksen joka sisältää sekä lääkärikeskus ja kotipalvelu harjoituksiin. Thera-Band® elastinen vastus ja potilaan sarjat ovat ihanteellisia helpottaa sekä kliinisiä ja kodin harjoitusohjelmat.

Engebretsen K, et al. Radial kehonulkoinen Shockwave kohtelu suhteessa ohjatut harjoitukset potilailla, joilla subacromial kipua oireyhtymä: yksi satunnaistettu tutkimus. BMJ. 2009, 339: b3360.

Käy Thera-Band Academy Olkapää Impingement Centerin Täällä

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitteesi ei koskaan jaeta. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*