Thera-Band Academy Logo

Harjutused elastne vastupanu efektiivsem kui passiivne lööklaine ravi

24. märts 2010

 

Õlad põrkumise on ühine põhjus õlavalu, mis reageerib hästi aktiivne, ravivõimlemine. Rohkem passiivne "lööklaine ravi" on hiljuti raviks heitma. See passiivne modaalsus oli võrreldes aktiivse kasutamise ravi õla heitma patsientidel Norras. Uuring avaldati British Medical Journal võrreldes 12 füsioteraapiat ja kodus kasutada kasutades elastset toru 4 kuni 6 korda Radial kehavälise Shockwave ravi (REST).

64% kasutamise patsientidel ja vaid 36% lööklaine ravi patsientidel oli oluline paranemine valu ja puude ja rohkem patsiente kasutamise grupp taas tööle. Huvitav aga ei olnud olulisi erinevusi rühmade funktsiooni või vahemikus algatusel.

See uuring on kooskõlas tuvastatud teisi uuringuid, mis näitavad elastne vastupidavus harjutusi on tõhus osana aktiivne hooldus lähenemine õla heitma, mis hõlmab nii clinic- ja kodu-põhine harjutusi. Thera-Band ® elastne vastupanu ja patsiendi komplektid on ideaalne hõlbustada nii kliinilisi kui ka kodus kasutada programme.

Engebretsen K, et al. Radial kehavälise lööklaine ravi võrreldes järelevalve harjutusi patsientidel subacromial valu sündroom: ühe randomiseeritud uuringus. BMJ. 2009. 339: b3360.

Külasta Thera-Band Academy Õlg põrkumine Center Siin

Postitage kommentaar

Sinu e-posti ei ole kunagi jagatud. Kohustuslikud väljad on märgitud *

*
*