Thera-Band Academy Logo

Harjutused elastne vastupanu efektiivsem kui passiivne lööklaine ravi

24. märts 2010

 

Õla põrkumist on tavalisem põhjus õlavalu, et reageerib hästi aktiivne, ravivõimlemine. Rohkem passiivne "lööklaine ravi" on hiljuti raviks põrkumise. See passiivne modaalsus võrreldi kehalised harjutused ravi õla põrkumise patsientidel Norras. Uuring avaldati British Medical Journal võrreldes 12 nädalat füsioteraapia ja kodus kasutada kasutades elastne torude 4-6 ravi Radial kehavälise Shockwave ravi (REST).

64% kasutamise patsientidel ja vaid 36% lööklaine ravi patsientidel oli oluline paranemine valu ja puude ja rohkem patsiente kasutamise rühma tööle tagasi. Huvitav aga ei olnud olulisi erinevusi rühmade funktsiooni või vahemikus algatusel.

See uuring on kooskõlas järelduste muudele uuringutele, mis näitavad, elastne vastupidavus harjutusi on tõhus osana aktiivne hoolt lähenemine õla põrkumist, mis hõlmab nii clinic- ja kodu-põhine harjutusi. Thera-Band ® elastne vastupanu ja patsiendi komplektid sobivad ideaalselt hõlbustada nii kliinilisi kui ka kodus kasutada programme.

Engebretsen K, et al. Radial kehavälise lööklaine ravi ajal võrreldes järelevalve harjutusi patsientidel subacromial valu sündroom: ühe randomiseeritud uuringus. BMJ. 2009 339: b3360.

Külasta Thera-Band Academy Shoulder põrkumine Center Siin

Postitage kommentaar

Sinu e-posti ei ole kunagi jagatud. Kohustuslikud väljad on märgitud *

*
*