Thera-Band Academy Logo

Øvelser med elastik modstand mere effektive end passive chokbølge behandling

24 MARTS 2010

 

Skulder impingement er en almindelig årsag til skulder smerter, der svarer godt til aktiv, terapeutisk motion. En mere passive "Shockwave behandling" er for nylig blevet anvendt til behandling impingement. Denne passive modalitet blev sammenlignet med en aktiv øvelse behandling Skulderimpingement patienter i Norge. Den undersøgelse offentliggjort i British Medical Journal sammenlignet 12 ugers fysioterapi og hjem øvelse hjælp elastisk slange med 4 til 6 behandlinger af Radial ekstrakorporal Shockwave behandling (REST).

64% af motion patienterne, og kun 36% af de Shockwave behandling patienter havde signifikant forbedring i smerte og invaliditet, og flere patienter i udøvelsen gruppen vendte tilbage til arbejde. Interessant men der var ingen signifikante forskelle mellem grupper i funktion eller vifte af bevægelse.

Denne undersøgelse er i overensstemmelse med resultaterne af andre undersøgelser, der viser elastiske modstand øvelser er effektive som en del af en aktiv pleje tilgang til skulder impingement, der omfatter både clinic- og hjemme-baserede øvelser. Thera-Band® elastiske modstand og patient kits er ideelle til lette både kliniske og indre træningsprogrammer.

. Engebretsen K, et al Radial ekstrakorporal chokbølge behandling i forhold til overvågede øvelser i patienter med subacromialis smertesyndrom:. enkelt randomiseret studie BMJ. 2009; 339: b3360.

Besøg Thera-Band Academy Shoulder Impingement center her

Send en kommentar

Din email er aldrig delt. Krævede felter er markeret *

*
*