Acadèmia Thera-Band Logo

Ejacular sobre superfícies inestables no augmenta l'activació muscular

4 gener 2011

Superfícies inestables, com coixinets d'escuma i discos plens d'aire històricament s'han utilitzat per augmentar l'activació dels músculs de les cames mentre es realitza una flexió de cames. Alguns creuen que es col·loca sobre una superfície inestable requereix una major activació dels músculs per mantenir l'estabilitat. La investigació apareix al bloc de l'Acadèmia ha demostrat, però, que dempeus sobre superfícies inestables en realitat disminueix la producció de força i els nivells d'activació EMG de les extremitats. Malauradament, alguns estudis mostren resultats contradictoris a causa de les diferents metodologies, el que porta a la confusió en la pràctica diària.

Dr. Jeffery McBride i els seus col·legues de la Universitat Estatal dels Apalatxes a Carolina del Nord van dur a terme un estudi sobre els nivells d'EMG de la cuixa i l'esquena baixa músculs mentre que els subjectes de cames sobre una superfície estable i inestable utilitzant un disc inflable sota de cada peu. Els subjectes van realitzar aquestes esquat en diverses càrregues de veure els efectes dels diferents nivells de resistència, així com la inestabilitat.

La condició d'enfonsament estable resultar en l'activació EMG similar o superior del vast lateral, isquiotibials i erector de la columna lumbar en comparació a la condició inestable en tots els nivells de resistència. Els investigadors van concloure que els resultats de cames inestables en significativament menor activació muscular i no s'han d'usar si l'objectiu de l'exercici és augmentar la força. Mentre que els discos d'estabilitat Thera-Band poden ser apropiats per a l'entrenament de l'equilibri, no es recomanen per al seu ús amb una flexió de cames carregada quan l'objectiu és augmentar la força.

REFERÈNCIA :. McBride JM, Larkin TR, Dayne AM, Haines TL, Kirby TJ. Efecte de la càrrega absoluta i relativa en l'activitat muscular durant cames estable i inestable Int J Sports Physiol Perform. 2010 juny; 5 (2): 177-83.

Visita el Portal de Thera-Band Estabilitat Training Academy aquí

Un Comentari

  1. Publicat 4 gener 2011 a les 13:39 | Permalink

    Gran article. Formació inestabilitat no és per a l'entrenament de força. És més per la propiocepció i l'equilibri.
    Per als atletes és gran forma d'exercici. Instruir atletes per alternar. Alguns dies amb entrenament inestabilitat, alguns amb l'entrenament de força.
    Aquest tipus d'entrenament en realitat em va salvar de necessitar cirurgia després d'un accident mentre jugava a futbol. L'entrenament propioceptiu em va impedir posant tot el meu pes cap avall quan es va doblar el genoll, per a això la prevenció de tots els lligaments s'estripi.

Publica un comentari

El seu correu electrònic mai es comparteix. Els camps necessaris estan marcats *

*