Acadèmia Thera-Band Logo

Exercicis amb resistència elàstica més eficaços que el tractament d'ones de xoc passiva

24 març 2010

 

Pinçament d'espatlla és una causa comuna de dolor a l'espatlla que respon bé a l'exercici actiu, terapèutic. Un "tractament d'ones de xoc" més passiu ha estat recentment utilitzat per tractar el xoc. Aquesta modalitat passiva es va comparar amb un tractament d'exercici actiu en pacients pinçament l'espatlla a Noruega. L'estudi publicat al British Medical Journal va comparar 12 setmanes de fisioteràpia i exercicis a casa utilitzant tubs elàstics amb 4 a 6 tractaments de Radial extracorpòria Shockwave Tractament (REST).

64% dels pacients d'exercici i només el 36% dels pacients sense tractament Shockwave van tenir una millora significativa en el dolor i la discapacitat, i més pacients en el grup d'exercici va tornar a treballar. Curiosament però, no hi va haver diferències significatives entre els grups en la funció o rang de moviment.

Aquest estudi és consistent amb les troballes d'altres estudis que mostren que els exercicis de resistència elàstiques són eficaços com a part d'un enfocament d'atenció activa a la inflamació de l'espatlla que inclou tant exercicis clínica- i en la llar. kits de resistència i de pacients elàstiques Thera-Band són ideals per facilitar tant als programes d'exercicis clínics i la llar.

. Engebretsen K, et al tractament d'ones de xoc extracorpóreas radial en comparació amb exercicis supervisats en pacients amb síndrome de dolor subacromial :. sol estudi aleatori cec BMJ. 2009; 339: b3360.

Visiteu l'espatlla Acadèmia Thera-Band pinçament Centre Aquí

Publica un comentari

La teva adreça de correu electrònic mai es comparteix. Els camps requerits estan marcats *

*
*